Zoek Pirelli CARRIER CAMPER in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli CARRIER CAMPER

Zomerband


Voor zwaarbeladen voertuigen als campers en bestelwagens is de betrouwbare Pirelli Carrier Camper een ideale keuze, want met deze zomerband kom je uitgeruster, veiliger en zuiniger op je vakantieadres of zakelijke bestemming aan!

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitermate betrouwbare zomerband
  • Speciaal voor bedrijfsauto's en kampeerwagens
  • Zeer hoog draagvermogen
  • Prima rijcomfort en uitstekende bescherming
  • Uitermate duurzaam en zuinig

Ideale keuze voor zwaarbeladen voertuigen

Pirelli heeft de Carrier Camper speciaal ontwikkeld om langere afstanden met zwaarbeladen voertuigen veilig en comfortabel af te kunnen leggen. Daardoor is het een ideale zomerband voor kampeerwagens en caravans, maar ook voor bedrijfswagens als lichte trucks en bestelwagens.

De zekerheid van veilig aankomen

Het hoge draagvermogen van de Pirelli Carrier Camper zorgt ervoor dat je alle vakantiespullen en iedere zakelijke vracht moeiteloos mee kan nemen. Je komt met deze zomerband veilig op je bestemming aan, want hij geeft je ook onder natte omstandigheden prima grip en een korte remweg. Zijn diepe groeven voeren water op de weg razendsnel af en verminderen daardoor de kans op slippartijen en aquaplaning.

Comfortabel, duurzaam en zuinig

Dankzij het hoge rijcomfort van deze zomerband kom je ook na een lange rit fitter op je bestemming aan. Bovendien zorgt de slijtvaste Pirelli Carrier Camper voor langdurige bescherming op de weg en helpt hij je brandstofverbruik te verminderen!