Zoek Pirelli CINTURATO P1 VERDE in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli CINTURATO P1 VERDE

Zomerband


Voor bestuurders van compacte auto's die op zoek zijn naar een duurzame, betrouwbare en comfortabele zomerband is de milieuvriendelijke Pirelli Cinturato P1 Verde een uitmuntende keuze!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband voor compactere personenwagens
  • Milieuvriendelijk want duurzaam en zuinig
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Korte remweg op natte wegen
  • Hoog rijcomfort

Optimale prestaties met compacte auto's

De Pirelli Cinturato P1 Verde haalt het maximale uit auto's uit het minisegment en de compacte (midden)klasse, want ook als het zomerweer wat minder mooi is zorgt hij voor uitstekende bochtenstabiliteit en een uitmuntende wegligging. Daardoor rij je met deze zomerband onder alle omstandigheden veel comfortabeler in je compacte auto.

Verde staat voor milieuvriendelijk

Deze zomerband van Pirelli heeft niet voor niets de toevoeging 'Verde' gekregen, want hij is door zijn milieuvriendelijke eigenschappen ook echt 'Groen'. De geavanceerde hybride materialen waar de Cinturato P1 Verde van gemaakt is geven hem een lange levensduur, terwijl zijn lage rolweerstand ervoor zorgt dat je minder brandstof verbruikt.

Uitstekende bescherming in de zomermaanden

Het innovatieve profiel van de Pirelli Cinturato P1 Verde geeft je uitstekende grip en een korte remweg op een droog of nat wegdek. De uitstekende waterafvoer van deze zomerband minimaliseert het gevaar van aquaplaning en voorkomt dat je gemakkelijk slipt.
Onze Pirelli CINTURATO P1 VERDE bandenmaten