Zoek Pirelli CINTURATO P4 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli CINTURATO P4

Zomerband


De Pirelli Cinturato P4 Eco is de perfecte keuze voor iedereen die voor zijn compacte auto op zoek is naar een zomerband die milieuvriendelijker is, maar daarbij niet in wilt leveren op veiligheid of comfort!

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitermate duurzame en zuinige zomerband
  • Speciaal ontworpen voor compactere personenauto's
  • Uitstekende bescherming onder alle omstandigheden
  • Meer comfort in de zomermaanden
  • Altijd veel grip en korte remweg

Een echte ecologische zomerband

Bij de ontwikkeling van deze zomerband heeft Pirelli veel aandacht gegeven aan duurzaamheid en brandstofbesparing. Het resultaat is dat de Cinturato P4 Eco het milieu minder belast dan andere zomerbanden, je meer kilometers met dezelfde hoeveelheid brandstof rijdt en langer geniet van zijn geweldige rijeigenschappen!

Optimaal rijcomfort in de zomermaanden

De Pirelli Cinturato P4 Eco geeft je in de warmste maanden van het jaar bijzonder hoog rijcomfort. Onder alle weersomstandigheden reageert je auto snel en direct op al je stuurbewegingen, en geniet je van een uitmuntende wegligging en hoge bochtenstabiliteit. De lage rolweerstand van deze zomerband zorgt er bovendien voor dat je minder last hebt van rijgeluid.

Verzekerd van uitstekende bescherming

In de zomermaanden ben je met de Cinturato P4 Eco zowel op droge als op natte wegen uitermate veilig onderweg, want met deze zomerband van Pirelli ben je altijd verzekerd van goede grip en een korte remweg. 
Onze Pirelli CINTURATO P4 bandenmaten