Zoek Pirelli CINTURATO P6 K1 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli CINTURATO P6 K1

Zomerband


De Pirelli Cinturato P6 Eco is een zomerband met een zeer hoog rijcomfort, die van het voorjaar tot het najaar niet alleen jouw auto, maar ook het milieu beter beschermt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Milieuvriendelijkere zomerband
  • Altijd uitstekend beschermd op weg
  • Hoog rijcomfort
  • Duurzaam door slijtvaste materialen
  • Brandstofbesparend

Vertrouwen op uitmuntende bescherming

Het innovatieve profiel van de Pirelli Cinturato P6 Eco zorgt voor een efficiënte waterafvoer, waarmee aquaplaning en slipgevaar worden voorkomen en je auto goed bestuurbaar blijft. De groeven van deze zomerband geven je zowel op een droog als op een nat wegdek geweldige grip, prima tractie en een korte remweg.

Zomerband met meer rijcomfort

Met deze zomerband geniet je van het begin van de lente tot het einde van de herfst van heerlijk rijcomfort. De Pirelli Cinturato P6 Eco houdt onder alle omstandigheden namelijk uitstekend contact met de weg en geeft je daardoor ook in bochten en bij hoge snelheden uitmuntende wegligging en optimale stabiliteit.

Meer aandacht voor het milieu

Met de Pirelli Cinturato P6 Eco ga je ook bewuster met het milieu om, want zijn lage rolweerstand verlaagt het brandstofverbruik van jouw auto. Daarnaast slijt het duurzame materiaal van deze zomerband minder snel, waardoor je langer plezier hebt van zijn uitstekende rijeigenschappen!