Zoek Pirelli CINTURATO P7 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli CINTURATO P7

Zomerband


Met de milieuvriendelijke Pirelli Cinturato P7 Blue geniet je in de warmere maanden van het jaar van superveilig en heerlijk comfortabel rijgedrag!

Belangrijkste eigenschappen

  • Supercomfortabele zomerband
  • Beschermt je onder alle omstandigheden
  • Uitmuntende wegligging
  • Vriendelijker voor milieu en portemonnee
  • Actieve bescherming tegen aquaplaning

Genieten van heerlijk comfortabel rijden

De minimale rijgeluiden en de superstabiele wegligging van deze zomerband van Pirelli zorgen ervoor dat je onder alle omstandigheden kunt genieten van heerlijk comfortabel rijgedrag en daardoor van het begin van het voorjaar tot het einde van de herfst met meer plezier de weg op gaat.

Superieure bescherming in de zomermaanden

De Pirelli Cinturato P7 Blue geeft je op ieder wegdek uitmuntende bescherming! Door het speciale profiel en de brede waterafvoerende groeven heb je op natte wegen een uitermate korte remweg en minder kans op aquaplaning. Met deze zomerband hou je ook op droge wegen meer controle over je auto, want hij geeft je geweldige grip en reageert direct en nauwkeurig op jouw stuurbewegingen.

Zeer milieuvriendelijke zomerband

Bij de ontwikkeling van de Cinturato P7 Blue heeft Pirelli veel rekening gehouden met het milieu, wat je merkt aan de milieuvriendelijke materialen, de lange levensduur en de brandstofbesparende rijeigenschappen van deze zomerband. Daardoor wordt niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee minder belast!