Zoek Pirelli CINTURATO P7 MOE in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli CINTURATO P7 MOE

Zomerband


De Pirelli Cinturato P7 Run-Flat is een superieure zomerband waarbij uitstekende rijprestaties, meer rijplezier, hoge veiligheid en respect voor het milieu centraal staan!

Belangrijkste eigenschappen

  • Milieuvriendelijkere zomerband
  • Hoger comfort door minder rijgeluid
  • Onder alle weersomstandigheden veilig rijden
  • Slijtvast en brandstofbesparend
  • Veilig aankomen dankzij Run-Flat technologie

Vriendelijker voor het milieu

De lage rolweerstand van de Pirelli Cinturato P7 Run-Flat verlaagt het brandstofverbruik van je auto en daarmee ook je CO2-uitstoot, terwijl zijn slijtvaste materialen ervoor zorgen dat hij langer meegaat. Daardoor is deze zomerband niet alleen vriendelijker voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Meer rijplezier in de zomermaanden

De geweldige wegligging, hoge bochtenstabiliteit en het minimale rijgeluid van deze zomerband van Pirelli geven je in de zomermaanden meer rijcomfort en daardoor ook meer plezier in autorijden!

Ook bij lekrijden uitstekend beschermd

Je bent met de Pirelli Cinturato P7 Run-Flat onder alle weersomstandigheden verzekerd van uitstekende grip, goede stuurreacties en een korte remweg. De speciale groeven op deze zomerband voeren water op de weg snel af en beschermen je zo tegen aquaplaning en slipgevaar. En als je onderweg lekrijdt, dan zorgt de speciale Run-Flat technologie ervoor dat je veilig nog 80 kilometer kunt doorrijden.