Zoek Pirelli P600 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli P600

Zomerband


Het innovatieve ontwerp van de Pirelli P600 geeft deze zomerband niet alleen zijn superieure wegligging en comfortabele rijgedrag, maar zorgt er ook voor dat je onder alle weersomstandigheden uitstekend beschermd wordt in je compacte of middelgrote auto!

Belangrijkste eigenschappen

  • Supersportieve en betrouwbare zomerband
  • Voor compacte en middelgrote personenauto's
  • Geavanceerd en sportief design
  • Zeer nauwkeurig stuurgedrag
  • Hoog rijcomfort door minimaal rijgeluid

Sportief en innovatief ontwerp

De Pirelli P600 is speciaal ontwikkeld voor gebruik met compactere en middelgrote auto's. Deze zomerband heeft een zeer sportief uiterlijk en een innovatief design, dat voor uitermate sportieve en betrouwbare rijprestaties zorgt!

Supersportief en comfortabel rijden

De hoge stijfheid van deze zomerband van Pirelli geeft hem een uitmuntende wegligging, hoge stabiliteit en uitermate nauwkeurig stuurgedrag, ook op hoge snelheden en in bochten. Doordat de P600 weinig rijgeluid maakt rijdt hij naast supersportief ook nog eens zeer comfortabel.

In alle omstandigheden zeer veilig

Het speciale profiel van de Pirelli P600 geeft je auto meer grip en een kortere remweg. Met deze superieure zomerband kun je dan ook in alle weersomstandigheden vertrouwen op uitstekende bescherming, want zelfs als er veel water op de weg ligt zorgt de effectieve waterafvoer ervoor dat de kans op aquaplaning en slipgevaar veel kleiner wordt!