Zoek Pirelli P6000 N2 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli P6000 N2

Zomerband


Wanneer je op zoek bent naar een zomerband die superieure sportieve rijprestaties combineert met uitstekende bescherming en hoog rijcomfort, dan kom je al snel bij de Pirelli P6000 uit!

Belangrijkste eigenschappen

  • Prestatiegerichte en betrouwbare zomerband
  • Geweldig stabiele wegligging
  • Beschermt je in de zomermaanden
  • Vermindert kans op aquaplaning
  • Zeer hoog rijcomfort

Sportiviteit en veiligheid geweldig gecombineerd

Met de P6000 heeft Pirelli een zomerband ontwikkeld die sportief rijgedrag op een geweldige manier combineert met een hoog veiligheidsgehalte. De band reageert direct op veranderingen op de weg en geeft je daardoor niet alleen meer rijplezier, maar ook meer comfort en een betere bescherming!

Heerlijk sportief en comfortabel rijgedrag

De Pirelli P6000 zorgt ervoor dat je auto snel en direct reageert op al je stuurbewegingen, en dat je ook op hoge snelheden geniet van geweldige wegligging en hoge bochtenstabiliteit. De lage rolweerstand en de lichtgewicht constructie van deze zomerband verhogen je rijcomfort.

Onder alle omstandigheden beter beschermd

Deze zomerband van Pirelli verkort je remweg, geeft je optimale grip op droge wegen en zorgt voor uitmuntende tractie op een nat wegdek. De ingenieuze groeven op de Pirelli P6000 voeren water op de weg snel af waardoor je auto beter bestuurbaar blijft en je veel minder kans op aquaplaning hebt.