Zoek Pirelli P7 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli P7

Zomerband


De betrouwbare Pirelli P7 combineert uitermate comfortabel rijgedrag met hoge veiligheid en lagere kosten per verreden kilometer!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer betrouwbare zomerband
  • Verkleint risico op aquaplaning
  • Veilig, comfortabel en zuinig
  • Uitmuntende wegligging
  • Gaat lang mee

Uitblinker in de zomermaanden

De Pirelli P7 presteert uitstekend in alle weerscondities die je in de zomermaanden kunt tegenkomen en blinkt uit in betrouwbaarheid, rijcomfort en zuinigheid. Je geniet met deze zomerband van geweldige wegligging, zeer stabiel rijgedrag en een auto die snel en nauwkeurig op al je stuurbewegingen reageert.

Meer controle over je auto

Zowel onder droge omstandigheden als op een nat wegdek heb je met de P7 meer controle over je auto. Deze zomerband van Pirelli past zich snel aan op veranderingen op het wegdek en geeft je ook bij hevige regen en in scherpe bochten nog uitmuntende grip, veel tractie en uitstekende remkracht. De diepe groeven voeren water razendsnel van het loopvlak af en zorgen er zo voor dat je minder snel last krijgt van aquaplaning.

Comfortabele en voordelige zomerband

De Pirelli P7 maakt weinig rijgeluid wat je rijcomfort verhoogt. Daarnaast gaat hij lang mee en helpt hij je brandstofverbruik te verminderen, waardoor deze zomerband je ook nog eens minder kost per gereden kilometer!
Onze Pirelli P7 bandenmaten