Zoek Pirelli PZERO ASIMMETRICO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli PZERO ASIMMETRICO

Zomerband


De Pirelli P Zero Asimmetrico tilt sportief rijden naar hoger niveau, want dankzij de sportieve, comfortabele en veilige rijeigenschappen van deze zomerband haal je het maximale uit je auto!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband met superieure sportieve rijeigenschappen
  • Uitmuntende wendbaarheid en directe stuurreacties
  • Supercomfortabel rijden op hoge snelheden
  • Uitstekend beschermd de weg op
  • Voorkomt slipgevaar en aquaplaning

Sportief rijgedrag op hoger niveau

De superieure rijeigenschappen van de Pirelli P Zero Asimmetrico tillen sportief rijden naar een hoger niveau! Het asymmetrisch gevormde profiel en de hoogwaardige materialen van deze zomerband zorgen voor een superieure wegligging, voortreffelijke wendbaarheid en zeer direct en nauwkeurig stuurgedrag. Een perfecte keuze voor iedereen die de mogelijkheden van zijn auto maximaal wilt benutten.

Uitermate comfortabele zomerband

Met de Pirelli P Zero Asimmetrico rij je uitermate comfortabel in de zomermaanden! Ook in bochten en op hoge snelheden geniet je van zijn minimale rijgeluid en superstabiele wegligging, waardoor je zelfs na lange ritten uitgeruster op je bestemming aankomt.

Betere bescherming in de zomermaanden

Helaas is de Nederlandse zomer lang niet altijd droog en zonnig, maar gelukkig ben je met de Pirelli P Zero Asimmetrico altijd verzekerd van optimale bescherming. Op natte wegen kun je namelijk rekenen op voortreffelijke grip, een korte remweg en een uitstekende waterafvoer die aquaplaning en slipgevaar tegengaat.
Onze Pirelli PZERO ASIMMETRICO bandenmaten