Zoek Pirelli PZERO CORSA ASIMMETRICO 2 L in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli PZERO CORSA ASIMMETRICO 2 L

Zomerband


De Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico 2 is een raceband die je in de zomermaanden laat genieten van superieure rijprestaties, zonder daarbij in te leveren op comfort of veiligheid!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband die meer rijplezier geeft
  • Ontwikkeld in samenwerking met topautomerken
  • Altijd verzekerd van geweldige bescherming
  • Raceband met superieure rijprestaties
  • Zeer hoog rijcomfort

Raceband samen met topautofabrikanten ontwikkeld

De Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico 2 is een raceband die goedgekeurd is voor gebruik op de weg en samen met toonaangevende autofabrikanten als BMW, Ferrari, Lamborghini en Porsche is ontwikkeld. Daardoor geniet je van superieure rijprestaties, hoog rijcomfort en uitstekende bescherming!

Superieure rijeigenschappen en hoog comfort

Met deze zomerband van Pirelli heb je ook op topsnelheid en in scherpe bochten uitmuntende controle over je auto en minder last van rijgeluid. Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke profiel, de geavanceerde rubbersamenstelling en het intelligente ontwerp van de P Zero Corsa Asimmetrico 2, die samen zorgen voor sublieme wegligging en spectaculaire grip.

Beschermt je onder alle omstandigheden

De Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico 2 beschermt je zowel op droge als op natte wegen optimaal! Zelfs op hoge snelheden en in een stevige regenbui heb je nog voortreffelijke tractie, kun je snel vaart minderen en reageert je auto direct op je stuurbewegingen.