Zoek Pirelli PZERO J in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli PZERO J

Zomerband


De Pirelli P Zero J is een supersportieve zomerband waarmee je verzekerd bent van fantastisch rijplezier, hoog rijcomfort en geweldige bescherming!

Belangrijkste eigenschappen

  • Supersportieve en betrouwbare zomerband
  • Ontwikkeld met kennis uit racerij
  • Uitermate stabiele wegligging
  • Hoog rijcomfort door minimaal rijgeluid
  • Optimale bescherming bij regen

Profiteren van jarenlange kennis

Doordat Pirelli al jaren actief is in de motorsport en autoracerij weet deze Italiaanse bandenproducent precies hoe je een superieure band moet ontwikkelen. Met de sportieve, comfortabele en veilige Pirelli P Zero J zomerband profiteer jij optimaal van deze kennis!

Geweldig sportief en comfortabel rijden

Het speciale ontwerp en de geavanceerde structuur geven deze zomerband van Pirelli zijn sportieve en comfortabele rijeigenschappen. Met de P Zero J heeft je auto ook op hoge snelheden en in bochten een betere en stabielere wegligging, en heb je veel minder last van rijgeluiden.

Uitstekend beschermd door asymmetrisch profiel

Het asymmetrische profiel en het innovatieve rubbermengsel van de Pirelli P Zero J beschermen je veel beter op droge én op natte wegen, waardoor je onder alle weersomstandigheden verzekerd bent van uitmuntende grip en een korte remweg. De speciale groeven van deze zomerband voeren water op de weg snel af en verkleinen zo de kans op slippartijen en aquaplaning.