Zoek Pirelli PZERO MO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli PZERO MO

Zomerband


De Pirelli P Zero Silver is speciaal ontwikkeld voor bestuurders die op zoek zijn naar een duurzame zomerband die optimale sportieve prestaties levert en tegelijkertijd meer bescherming en meer comfort geeft.

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband die overal maximaal presteert
  • Uitmuntende wegligging en hoge bochtenstabiliteit
  • Altijd verzekerd van korte remweg
  • Minder kans op aquaplaning
  • Gaat lang mee

Topprestaties in iedere situatie

Of het nu op een droog wegdek is of in een hevige regenbui, bij dagelijks gebruik of in de vakantie, op lange rechte stukken of in scherpe bochten, bij rustige ritten of op topsnelheid, met de Pirelli P Zero Silver kun je altijd vertrouwen op topprestaties!

Zekerheid op constante bescherming

Het ingenieuze profiel van de Pirelli P Zero Silver zorgt ervoor dat je auto altijd goed contact met de weg houdt. Daardoor heb je altijd genoeg grip en remkracht, en heb je op natte wegen veel minder kans om last te krijgen van aquaplaning of in een slip terecht te komen.

Maximaal genot en duurzaam rijcomfort

Door de uitmuntende wegligging en hoge bochtenstabiliteit van de Pirelli P Zero Silver ben je iedere dag en overal verzekerd van maximaal rijplezier en geweldig comfort. Door de hoge slijtvastheid van deze zomerband kun je bovendien lang genieten van zijn superieure rijeigenschappen!