Zoek Pirelli PZERO NERO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli PZERO NERO

Zomerband


Hou je van sportief rijden en zoek je een zomerband waarmee je het maximale uit je auto haalt zonder in te leveren op rijcomfort of veiligheid? Kies dan voor de geweldige Pirelli P Zero Nero!

Belangrijkste eigenschappen

  • Sportieve zomerband met hoog rijcomfort
  • Meer rijplezier in de zomermaanden
  • Superieure controle over je auto
  • Uitstekende grip en korte remweg
  • Beschermt je actief tegen aquaplaning

Supersportief, veilig en comfortabel rijden

Deze zomerband van Pirelli combineert uitmuntende sportieve rijprestaties met geweldige bescherming. Zijn minimale rijgeluid draagt bij aan een enorm hoog rijcomfort, waardoor je met de P Zero Nero ook na lange ritten en hoge snelheden uitgeruster op je bestemming aankomt!

Superieure afwerking geeft meer rijplezier

De superieure afwerking van deze zomerband zorgt ervoor dat je auto nauwkeurig reageert op al je stuurbewegingen en je ook in bochten en bij topsnelheden kunt genieten van hogere stabiliteit en een betere wegligging. Daardoor rij je met de Pirelli P Zero Nero met meer plezier in de zomermaanden.

Zekerheid van uitstekende bescherming

Met de Pirelli P Zero Nero ben je in alle weerscondities verzekerd van excellente grip en een korte remweg. De diepe groeven van deze zomerband voeren water op de weg snel en doeltreffend af, waardoor je beter beschermd bent tegen de gevaren van aquaplaning en slippartijen voorkomen worden!
Onze Pirelli PZERO NERO bandenmaten