Zoek Pirelli PZERO NERO GT in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli PZERO NERO GT

Zomerband


Pirelli heeft de snelle en betrouwbare P Zero Nero GT speciaal ontwikkeld voor alle bestuurders van sportauto's en voor iedereen die van sportief rijden houdt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband voor de sportieve rijder
  • Vlotter en veiliger rijden
  • Past zich aan omstandigheden aan
  • Verkleint de kans op aquaplaning
  • Gaat zeer lang mee

Voor wie sportiever wilt rijden

De Pirelli P Zero Nero GT is speciaal bedoeld voor iedereen die wilt genieten van echt sportief rijden. Met deze superieure zomerband geniet je namelijk optimaal van de mogelijkheden van jouw auto, zonder dat je daarbij inlevert op comfort of veiligheid!

Haalt meer uit je auto

Deze zomerband van Pirelli geeft je auto een betere grip en een uitmuntende wegligging. Ook in bochten en bij hoge snelheden geniet je van superstabiel weggedrag, en doordat de P Zero Nero GT uitermate slijtvast is geniet je extra lang van zijn superieure prestaties op de weg.

Optimale bescherming in de zomer

De Pirelli P Zero Nero GT past zich snel aan de omstandigheden op de weg aan en zorgt zo voor optimale bescherming in de zomermaanden. Zowel op natte als op droge wegen heb je indrukwekkend veel grip en sta je snel weer stil. De groeven van deze zomerband voer water op de weg doeltreffend af, waardoor je beter beschermd bent tegen aquaplaning!