Zoek Pirelli PZERO ROSSO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli PZERO ROSSO

Zomerband


De Pirelli P Zero Rosso is een superieure zomerband die een hoog rijcomfort moeiteloos combineert met uitstekende bescherming en uitmuntende prestaties bij hoge snelheden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer sportieve en veilige zomerband
  • Genieten van geweldige wegligging
  • Uitmuntende grip en hoge remkracht
  • Beschermt je tegen aquaplaning
  • Stiller dus comfortabeler

Ultra high performance zomerband

Met de Pirelli P Zero Rosso kun je altijd rekenen op superieure rijprestaties, want deze zomerband combineert sportieve rijeigenschappen met veel comfort en geeft je onder alle weersomstandigheden uitstekende bescherming op de weg.

Comfortabele sportband

De Pirelli P Zero Rosso is op en top een sportband, want hij zorgt er ook op hogere snelheden en in bochten voor dat je auto uitermate stabiel en goed op de weg blijft liggen. Door zijn minimale rijgeluid geniet je van stille en comfortabele ritten in de zomermaanden, ook wanneer je het gas wat dieper intrapt.

Altijd goed beschermd

Deze zomerband van Pirelli geeft je uitstekende grip op droge wegen en enorm veel remkracht wanneer je onderweg in een flinke regenbui terechtkomt. Op natte wegen beschermt zijn effectieve waterafvoer je bovendien uitstekend tegen het risico op aquaplaning en het gevaar om in een slip terecht te komen.
Onze Pirelli PZERO ROSSO bandenmaten