Zoek Pirelli PZERO ROSSO DIREZIONALE in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli PZERO ROSSO DIREZIONALE

Zomerband


Met de geweldige Pirelli P Zero Rosso Direzionale geniet je in de zomermaanden van superstille en zeer veilige maar vooral uitermate sportieve ritten.

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband die uitmuntende rijprestaties levert
  • Speciaal voor krachtige personenauto's
  • Superstabiele wegligging en hoog rijcomfort
  • Uitstekende beschermd tegen alle weerscondities
  • Vermindert kans op aquaplaning

Speciaal voor sportieve autorijders

De Pirelli P Zero Rosso Direzionale is goedgekeurd door autofabrikanten als BMW, Ferrari en Porsche en daardoor de perfecte keuze voor iedereen die in een sportwagen rijdt of op zoek is naar een zomerband met superieure rijkwaliteiten!

Supersportief en uitermate comfortabel rijden

Met de Pirelli P Zero Rosso Direzionale combineer je superieure sportieve prestaties met optimaal rijcomfort. Het richtingsgebonden profiel van deze zomerband zorgt ervoor dat je sneller en nauwkeuriger kunt sturen en ook op topsnelheid en in bochten geniet van een fantastisch stabiele wegligging.

Uitmuntende bescherming in alle weersomstandigheden

Zowel onder droge als onder natte omstandigheden beschermt deze zomerband van Pirelli je uitstekend! Ook wanneer je onderweg in een flinke regenbui terechtkomt kun je nog rekenen op enorm veel grip en een korte remweg. De speciale groeven van de P Zero Rosso Direzionale voeren water op het wegdek snel en doeltreffend af, zodat de kans op aquaplaning enorm veel kleiner wordt.