Zoek Pirelli SCORPION VERDE in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SCORPION VERDE

Zomerband


De Pirelli Scorpion Verde Eco is een milieuvriendelijke en veilige zomerband die je laat genieten van meer rijcomfort in je SUV, 4x4 of cross-over!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer milieuvriendelijke zomerband
  • Speciaal ontwikkeld voor terreinwagens
  • Uitmuntende rijprestaties en hoge veiligheid
  • Verlaagt je brandstofverbruik
  • Minder rijgeluid dus meer comfort

Meer rijcomfort in je terreinwagen

Deze zomerband van Pirelli is uitermate geschikt om te gebruiken met krachtige personenauto's als SUV's, 4x4's, pick-ups en cross-overs. Niet alleen beschermt de Scorpion Verde Eco je uitstekend onder alle weersomstandigheden en is hij vriendelijker voor het milieu, maar door zijn beperkte rijgeluid zorgt hij ook voor heerlijk stille en comfortabele ritten!

Milieuvriendelijke zomerband

De Pirelli Scorpion Verde Eco is gemaakt van duurzame materialen, die zowel tijdens de productie als bij het gebruik van deze zomerband het milieu minder belasten. Door zijn langzame slijtage gaat hij lang mee en bovendien zorgt hij ervoor dat je terreinwagen minder brandstof verbruikt.

Uitstekend beschermd de weg op

Van de vroege lente tot het einde van de herfst kun je vertrouwen op de uitstekende bescherming van de Pirelli Scorpion Verde Eco, want je hebt met deze zomerband zowel op droge als op natte wegen uitmuntende grip en een korte remweg