Zoek Pirelli SCORPION VERDE N0 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SCORPION VERDE N0

Zomerband


De Pirelli Scorpion Verde is een perfecte zomerband als je wilt op besparen op het brandstofverbruik van je terreinwagen, maar niet in wilt leveren op duurzaamheid, veilig en rijcomfort!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer economische zomerband voor terreinwagens
  • Bespaart op je brandstofverbruik
  • Slijtvast en zeer robuust
  • Optimaal beschermd de zomer door
  • Meer rijplezier en hoger comfort

Speciaal voor SUV's en 4x4's

De Pirelli Scorpion Verde is zeer sterk en daardoor uitermate geschikt om te gebruiken met cross-overs, 4x4's en SUV's. Door zijn minimale rijgeluid geniet je met deze zomerband van meer rijcomfort en stillere ritten in je krachtige terreinwagen.

Zomerband die zichzelf terugverdient

Je hoeft geen milieuactivist te zijn om de duurzame rijeigenschappen van de Scorpion Verde te kunnen waarderen. Doordat hij het brandstofverbruik van jouw auto verlaagt en minder snel slijt, ontziet deze zomerband van Pirelli niet alleen het milieu maar ook jouw portemonnee!

Uitmuntende bescherming en meer rijplezier

Deze zomerband beschermt je met zijn geweldige remkracht, uitmuntende grip en effectieve waterafvoer tegen alle weersinvloeden. Door de geweldige wegligging en de hoge bochtenstabiliteit van de Pirelli Scorpion Verde rij je bovendien tijdens de warmere maanden van het jaar met meer plezier in je terreinwagen