Zoek Pirelli SCORPION ZERO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SCORPION ZERO

Zomerband


De Pirelli Scorpion Zero is een geweldige keuze voor iedereen die voor zijn terreinwagen op zoek is naar een duurzame zomerband die uitstekende bescherming combineert met hoog rijcomfort.

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband met superieur rijcomfort
  • Uitstekende keuze voor krachtige terreinwagens
  • Geweldige wegligging en hoge bochtenstabiliteit
  • Veilig de zomermaanden door
  • Gaat lang mee

Meer rijplezier in je terreinwagen

Deze zomerband is bij uitstek geschikt om te gebruiken met krachtige wagens als SUV's, cross-overs en 4x4's, want door zijn uitmuntende rijeigenschappen verhoogt de Pirelli Scorpion Zero jouw rijplezier!

Lang genieten van geweldig rijden

Zowel op droge als op natte wegen geniet je met de Pirelli Scorpion Zero van zeer sportief rijgedrag. Hij laat je door zijn uitmuntende wegligging, hoge bochtenstabiliteit en directe reacties op jouw stuurbewegingen ook bij hoge snelheden genieten van optimaal rijcomfort. Zijn hoge slijtvastheid zorgt er bovendien voor dat je lang plezier hebt van zijn superieure rijeigenschappen!

Zeer veilige zomerband

Met deze zomerband ben je verzekerd van uitstekende grip en een korte remweg, ook wanneer er veel regen is gevallen. De groeven op het profiel van de Pirelli Scorpion Zero voeren overtollig water effectief af, zodat je veel minder kans hebt om last te krijgen van aquaplaning of in een slip terecht te komen.