Zoek Vredestein COMTRAC ALL SEASON in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein COMTRAC ALL SEASON

All-Season
Speciaal om kleinere bedrijfswagens het hele jaar veiliger en comfortabeler over de weg te helpen heeft Vredestein de Comtrac All Season ontwikkeld. Met deze 4-seizoensband geniet je bij zakelijke ritten altijd van een stabiele wegligging, uitstekend rijgedrag en geweldige bescherming!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer veilige all season band
  • Perfecte keuze voor kleinere bedrijfsauto's
  • Uitstekende bescherming in de winter
  • Stabiel en comfortabel weggedrag
  • Gaat zeer lang mee

Perfecte 4-seizoensband voor zakelijke ritten

De Vredestein Comtrac All Season zorgt het hele jaar door voor uitmuntende rijeigenschappen en uitstekende bescherming, en is daardoor een geweldige keuze voor iedereen die het hele jaar door in zijn bestelwagen of andere kleinere bedrijfsauto zorgeloos de weg op wil kunnen gaan.

Geweldige bescherming in vier seizoenen

In ieder jaargetijde ben je met de Vredestein Comtrac All Season verzekerd van stabiel rijgedrag en uitstekende grip, ook op gladde of natte wegen. Door de goede tractie van deze all season band komt je bedrijfswagen altijd weer snel weg van wegen met sneeuw of ijzel.

Comfortabele en duurzame ritten

Het uitgebalanceerde rubbermengsel en speciale profiel van de Vredestein Comtrac All Season zorgen voor een hogere slijtvastheid en een vermindering van het rijgeluid. Daardoor gaat deze 4-seizoensband langer mee en geniet je ook op langere ritten van meer rijcomfort!
Onze Vredestein COMTRAC ALL SEASON bandenmaten