Zoek Vredestein QUATRAC 3 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein QUATRAC 3

All-Season
De Vredestein Quatrac 3 is een geweldige 4-seizoensband die je onder alle omstandigheden optimaal beschermt en het hele jaar door laat genieten van geweldig comfortabel rijgedrag!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superieure all season band
  • Goedgekeurd voor gebruik als winterband
  • Optimale bescherming in wisselvallige omstandigheden
  • Voortreffelijke wegligging en hoge bochtenstabiliteit
  • Hoog rijcomfort

Hele jaar door optimale prestaties

Omdat hij speciaal is ontworpen om optimaal te functioneren in gebieden met een wisselvallige en gematigd klimaat, presteert de Vredestein Quatrac 3 geweldig op droge, natte en gladde wegen! Deze all season band is daardoor uitermate geschikt om het hele jaar door goed beschermd en comfortabel te kunnen rijden op de Nederlandse en Europese wegen.

Officieel goedgekeurd als winterband

De Vredestein Quatrac 3 voert water en modder snel af en geeft je auto onder alle weersomstandigheden uitstekende grip, een korte remweg en goede tractie. Hij is voorzien van een sneeuwvloksymbool, wat betekent dat hij officieel goedgekeurd is als winterband en je dus zonder problemen zo naar je wintersportbestemming kunt rijden!

Altijd genieten van geweldig rijgedrag

Het hele jaar door geniet je met de Vredestein Quatrac 3 van hoog rijcomfort, want hij maakt weinig rijgeluiden, ligt in alle weersomstandigheden voortreffelijk op de weg en houdt je auto ook in scherpe bochten stabiel.
Onze Vredestein QUATRAC 3 bandenmaten