Zoek Vredestein QUATRAC 3 SUV in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein QUATRAC 3 SUV

All-Season
Met de sterke Vredestein Quatrac 3 SUV ben je het hele jaar door verzekerd van heerlijk rijcomfort en optimale bescherming in je SUV of cross-over. Met deze 4-seizoensband behoren bandenwissels bij seizoensveranderingen voorgoed tot het verleden!

Belangrijkste eigenschappen

  • All season band voor terreinwagens
  • In wintersportlanden goedgekeurd als winterband
  • Maximale veiligheid bij wisselvallige omstandigheden
  • Perfecte grip op glad wegdek
  • Stabiele wegligging en hoog draagvermogen

Uitermate geschikt voor krachtige terreinwagens

De Vredestein Quatrac 3 SUV heeft door zijn stevige constructie veel draagvermogen, waardoor deze 4-seizoensband uitermate geschikt is om te gebruiken met sterke offroadwagens als SUV's, 4x4's en cross-overs.

In alle seizoenen veilig onderweg

Met deze betrouwbare 4-seizoensband van Vredestein ben je het hele jaar door verzekerd van uitmuntende prestaties en een hoge mate van veiligheid, want onder alle weersomstandigheden kun je vertrouwen op geweldige grip, uitstekende waterafvoer en optimaal wegcontact. In wintersportlanden als Oostenrijk en Duitsland is de Quatrac 3 SUV dan ook officieel goedgekeurd als winterband.

De zekerheid van superieur rijcomfort

Zowel op droge, natte als gladde wegen geeft deze alle season band je auto uitzonderlijk goede stabiliteit, geweldige wegligging en zorgt hij voor minimale rijgeluiden. Daardoor geniet je met de Vredestein Quatrac 3 SUV onder alle omstandigheden en in ieder jaargetijde van superieur rijcomfort!
Onze Vredestein QUATRAC 3 SUV bandenmaten