Zoek Vredestein QUATRAC 5 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein QUATRAC 5

All-Season
Zonder van band te hoeven wisselen rij je met de Vredestein Quatrac 5 het hele jaar veilig en comfortabel, want deze duurzame all season band presteert geweldig onder alle weersomstandigheden!

Belangrijkste eigenschappen

  • Geweldige allround 4-seizoensband
  • Uitstekende bescherming in alle seizoenen
  • Ook superveilig in de wintermaanden
  • Zeer stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Gaat zeer lang mee

Onder alle omstandigheden geweldig beschermd

De Vredestein Quatrac 5 beschermt je het hele jaar door! Op droge wegen geniet je van optimale grip, terwijl je op een natwegdek verzekerd bent van geweldige remkracht en een snelle waterafvoer die slipgevaar en aquaplaning voorkomt. In de winter heb je op sneeuw en ijs uitmuntende tractie en kun je zonder problemen naar wintersportgebieden rijden, want deze superieure all season band mag in Duitsland en Oostenrijk officieel als winterband gebruikt worden.

Hele jaar door comfortabel rijden

Door zijn uitmuntende wegligging, hoge bochtenstabiliteit en beperkte rijgeluiden is de Vredestein Quatrac 5 ook een uitermate comfortabele 4-seizoensband.

Lang genieten van continue topprestaties

De geoptimaliseerde rubbermix en de gelijkmatige drukverdeling over het loopvlak van de Vredestein Quatrac 5 zorgen ervoor dat hij uitermate slijtvast is. Zo geniet je langer van de geweldige bescherming en het optimale rijcomfort van deze all season band!
Onze Vredestein QUATRAC 5 bandenmaten