Zoek Vredestein COMTRAC WINTER in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein COMTRAC WINTER

Winterband


De Vredestein Comtrac Winter is een duurzame en veilige winterband die door zijn hoge draagvermogen en comfortabele rijgedrag uitermate geschikt is om te gebruiken met campers en bestelauto's.

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband met hoog draagvermogen
  • Ideaal voor campers en bestelwagens
  • Uitstekende bescherming in de wintermaanden
  • Hoog rijcomfort
  • Lange levensduur

Bestand tegen zware winterse belastingen

Door zijn hoge draagvermogen kan de Vredestein Comtrac Winter zware belastingen moeiteloos aan. Doordat hij bestand is tegen alle winterse omstandigheden, is het een ideale winterband voor bestelwagens en campers!

Uitstekend beschermd door optimaal profiel

Het profiel van de Vredestein Comtrac Winter is zo ontworpen dat je ook onder extreme winterse omstandigheden uitstekend beschermd wordt in je camper of bestelbus. De speciale groeven op deze winterband voeren water, modder en natte sneeuw snel af en voorkomen daarmee dat je makkelijk in slip raakt of last krijgt van aquaplaning. Daarnaast heb je op besneeuwde wegen veel grip en kun je altijd vertrouwen op een korte remweg.

Comfortabele en duurzame winterband

Zijn hoge rijcomfort dankt de Vredestein Comtrac Winter aan zijn superieure bochtenstabiliteit, uitstekende wegligging en minimale rijgeluid. Deze winterband slijt bovendien langzaam en gelijkmatig, waardoor je gegarandeerd meer kilometers kunt maken en langer geniet van zijn uitstekende rijeigenschappen!
Onze Vredestein COMTRAC WINTER bandenmaten