Zoek Vredestein SNOWTRAC in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein SNOWTRAC

Winterband


De Vredestein Snowtrac is een duurzame winterband die zich snel aan de omstandigheden aanpast en je daardoor onder alle weersomstandigheden optimaal beschermt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband die zich snel aanpast
  • Uitstekende bescherming bij wisselend winterweer
  • Stabiele wegligging en uitmuntende grip
  • Vermindert de kans op aquaplaning
  • Slijt langzaam en gelijkmatig

Voor wisselende winterse omstandigheden

Omdat de Nederlandse winter niet alleen koud, maar ook regenachtig of gewoon droog kan zijn, heb je een winterband nodig die uitstekend kan omgaan met wisselende winterse omstandigheden. Met de uitgebalanceerde Vredestein Snowtrac kun je onder alle weerscondities vertrouwen op een geweldig stabiele wegligging, stevige grip, goede tractie en een korte remweg.

Veiliger bij regen en sneeuw

Door zijn innovatieve profiel biedt de Vredestein Snowtrac je betere bescherming op een nat of glad wegdek, want de brede groeven voeren water razendsnel af en zorgen ervoor dat sneeuw minder snel aan het loopvlak blijft plakken. Zo vermindert deze winterband de kans op aquaplaning en voorkomt hij slippartijen.

Winterband met lange levensduur

Het rubber van deze winterband is verrijkt silica, wat zorgt een gelijkmatige en langzame slijtage van het loopvlak. Daardoor geniet je langer van de superieure bescherming en voortreffelijke prestaties van de Vredestein Snowtrac!