Zoek Vredestein WINTRAC 4 XTREME in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein WINTRAC 4 XTREME

Winterband


De duurzame en comfortabele Vredestein Wintract 4 Xtreme voelt zich helemaal thuis op de snelweg, maar kan ook probleemloos op onverhard terrein uit de voeten. Daardoor is deze veilige en sterke winterband zeer geschikt voor gebruik met offroadvoertuigen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Veilige winterband voor iedere ondergrond
  • Uitermate geschikt voor krachtige terreinwagens
  • Bescherming tegen alle winterse omstandigheden
  • Superveilig op natte wegen
  • Hoog rijcomfort en zeer duurzaam

Ook voor onverhard terrein

De sterke Vredestein Wintrac 4 Xtreme winterband heeft een hoog draagvermogen en kan ook onverhard terrein prima aan, waardoor hij uitermate geschikt is om te gebruiken met krachtige terreinwagens als SUV's en cross-overs. Door zijn uitmuntende tractie en uitstekende grip beschermt deze winterband je op ieder wegdek en op iedere winterse ondergrond!

Uitmuntende bescherming op natte wegen

De Vredestein Wintrac 4 Xtreme beschermt je voortreffelijk tegen slipgevaar en minimaliseert de kans op aquaplaning, want aan zijn rubbersamenstelling is silica toegevoegd, waardoor je auto meer grip op de weg geeft en je daardoor ook in hevige regenbuien met deze winterband meer controle houdt.

Comfortabele en duurzame winterband

De gelijkmatige drukverdeling van de Vredestein Wintrac 4 Xtreme zorgt ervoor dat je minder last hebt van rijgeluid en daardoor comfortabeler rijdt. Daarnaast slijt deze winterband minder snel, waardoor je langer geniet van zijn uitmuntende rijeigenschappen!