Zoek Vredestein WINTRAC NEXTREME SUV in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein WINTRAC NEXTREME SUV

Winterband


Deze design winterband van Vredestein geeft je zwaardere personenauto onder alle weersomstandigheden superieure bescherming en comfortabeler rijgedrag!

Belangrijkste eigenschappen

  • Fraai vormgegeven winterband
  • Door draagvermogen ideaal voor terreinwagens
  • Geweldige bescherming tegen wisselend winterweer
  • Vermindert slipgevaar en aquaplaning
  • Geeft je meer rijcomfort

Unieke winterband voor zwaardere auto's

Door zijn stevige meerlaagse constructie heeft de Vredestein Wintrac Nextreme SUV een hoog draagvermogen en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik met zwaardere personenauto's en terreinwagens zoals SUV's, 4x4's, pick-ups en cross-overs. Doordat hij samen met het Italiaanse designbureau Giugaro is ontwikkeld, ziet deze winterband er bovendien zeer fraai uit!

Uitmuntende bescherming tegen de winter

De Vredestein Wintrac Nextreme SUV is uitstekend bestand tegen alle winterse weersomstandigheden. Zijn speciale profiel geeft je auto uitstekende grip en goede tractie, ook op wegen met sneeuw en ijs. De effectieve waterafvoer zorgt ervoor dat neerslag, smeltwater en natte sneeuw snel onder je auto vandaan worden gehaald, waardoor je uitstekend beschermd wordt tegen slippen en veel minder kans hebt om last te krijgen van aquaplaning!

Genieten van meer rijcomfort

Je geniet met de Vredestein Wintrac Nextreme SUV van nauwkeurige en directe reacties op jouw stuurbewegingen en hebt ook in bochten veel stabiliteit. Daardoor rij je met deze winterband comfortabeler in de wintermaanden!