Zoek Vredestein WINTRAC XTREME in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein WINTRAC XTREME

Winterband


De Vredestein Wintrac Xtreme Run-Flat is een geweldige keuze voor bestuurders van krachtige wagens die de wintermaanden optimaal beschermd en met meer comfort door willen komen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Betrouwbare winterband met sportief uiterlijk
  • Ideale keuze voor krachtige personenauto's
  • Betere bescherming tegen winterse omstandigheden
  • Zeer comfortabel en sportief rijgedrag
  • Veilig doorrijden met lekke band

Design winterband met geweldig rijcomfort

Het fraaie ontwerp van de Vredestein Wintrac Xtreme Run-Flat geeft al aan dat het een winterband van topkwaliteit is. Ook onder echt winterse omstandigheden geniet je met deze band van minder rijgeluid, uitmuntende wegligging, hoge bochtenstabiliteit en directe reacties op je stuurbewegingen. Daardoor is het een ideale keuze voor bestuurders van krachtige personenwagens en terreinwagens als SUV's, cross-overs en 4x4's.

Goed bescherming in de wintermaanden

De uitmuntende grip en goede tractie van de Vredestein Wintrac Xtreme Run-Flat beschermt je op ieder winters wegdek. Smeltwater of natte sneeuw op de weg voert deze winterband snel af, waardoor je veel minder kans hebt op aquaplaning of slipgevaar.

Veilig doorrijden dankzij Run-Flat technologie

De speciale Run-Flat technologie voorkomt dat je ooit nog langs de weg een band moet vervangen! Wanneer de Vredestein Wintrac Xtreme Run-Flat druk verliest ondersteunt deze winterband zichzelf, waardoor je nog 80 kilometer veilig kunt doorrijden.
Onze Vredestein WINTRAC XTREME bandenmaten