Zoek Vredestein WINTRAC XTREME S in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Vredestein WINTRAC XTREME S

Winterband


De Wintrac Xtreme S van Vredestein is een allround winterband die je niet alleen optimaal beschermt, maar je onder winterse omstandigheden ook laat genieten van sportievere en stillere ritten!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband die je geweldig beschermt
  • Meer rijplezier in de wintermaanden
  • Vermindert je kans op aquaplaning
  • Comfortabeler door minder rijgeluid
  • Gaat lang mee

Beter beschermd in de winter

De Vredestein Wintrac Xtreme S blinkt uit door zijn hoge veiligheid tijdens de wintermaanden, want grillige weersomstandigheden zijn voor hem geen probleem! Met deze winterband heb je op ijs en sneeuw goede tractie, en geweldige grip en een korte remweg op ieder droog, nat of glad wegdek. Zijn uitmuntende waterafvoer beschermt je tegen de gevaren van aquaplaning en verkleint de kans dat je in een slip terechtkomt!

Sportiever rijden in de winter

Naast uitstekende bescherming geeft de Vredestein Wintrac Xtreme S je ook meer rijplezier in de koudste maanden van het jaar! Deze winterband laat je genieten van een geweldig stabiele wegligging en zorgt ervoor dat je auto direct en nauwkeurig reageert op al je stuurbewegingen.

Stille en duurzame winterband

Door zijn geoptimaliseerde rubbersamenstelling heeft de Vredestein Wintrac Xtreme S een bijzonder lage rolweerstand. Dat zorgt er niet alleen voor dat je tijdens het rijden minder last hebt van rijgeluiden, maar ook dat deze geweldige winterband minder snel slijt.