banden jager

Over ons

Bandenjager.nl is trots een tweede generatie familiebedrijf te zijn, opgericht en gerund door de Berendsen-familie. Al sinds onze oprichting zetten wij ons in voor het leveren van de beste banden aan onze klanten, ongeacht hun voertuigtype.

Onze geschiedenis is diep verweven met de racewereld, een passie die door de familie Berendsen van generatie op generatie wordt doorgegeven. Deze achtergrond in het racen heeft onze toewijding aan kwaliteit en prestaties versterkt. We begrijpen dat banden een cruciale rol spelen in de wegligging en veiligheid van een voertuig, en dat is een verantwoordelijkheid die we serieus nemen.

Banden jager

In de loop der jaren hebben we nauwe relaties opgebouwd met toonaangevende merken zoals Goodyear, Michelin en Bridgestone. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten een breed scala aan hoogwaardige banden aan te bieden, geschikt voor een verscheidenheid aan behoeften en budgetten.

Bij Bandenjager.nl draait alles om onze klanten. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte banden voor uw voertuig. Wij geloven dat een goede service niet stopt bij de verkoop, maar doorgaat met uitstekende after-sales ondersteuning.

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van onze reis, terwijl wij doorgaan met het leveren van kwaliteitsbanden en -service, die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Welkom bij de Bandenjager.nl familie!

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Over bandenjager.nl

Benieuwd wat we doen, waar we goed in zijn en wie we zijn? Lees verder op de over ons pagina.

Informatie

Al het nieuws over banden en technische gegevens delen we in blogs

Contact

E-Mail

info@bandenjager.nl